Vi slog rekord

Alexander
Skriven av:
Alexander
Publicerad:
04 sep 2021
Lästid:
< 1 minut
Kommentarer:
Inga kommentarer

Mina första månader sedan uppstarten av sidan har varit fantastiska. Jag har träffat massor av nya människor och upptäckt många nya språkappar och utbildningar. Under den senaste månaden har jag haft rekordmånga besökare på sprakutbildning.com.

Det är oklart exakt varför vi har haft så många besökare i september, men det kan ha att göra med att tusentals nya internationella studenter har letar efter information om just språkutbildningar och språkinlärning.

Oxford Language Training erbjuder intensiva kurser i engelska med fokus på utbildning och affärskommunikation. Kurserna pågår under två veckor under terminstid och tentamen avläggs mot slutet. Det är ett roligt sätt att lära sig engelska snabbt och samtidigt uppleva en annan kultur, så om du funderar på att att ta en kurs rekommenderar jag att du bokar nu.

Jag kommer att fortsätta att erbjuda många bra råd om språkträning på sprakutbildning.com, så håll ögonen öppna! Om du har några frågor tveka inte att kontakta mig eller kommentera nedan.

Bästa hälsningar,

Alexander Hansson - Ägare av sprakutbildning.com, språktipsare, mångspråkig bloggare & egenföretagare.

Kontaktinformation: Tveka inte att maila. Kontaktinfo finns längst ner på sidan.

profilbild
Alexander Hansson
Bloggare med förkärlek för typografi, design, språk och digital marknadsföring.

Obs!

Kommentarsfältet live-modereras ej av några dedikerade moderatorer. Varje publicerad kommentar måste därför granskas och godkännas av oss för att motverka att brott begås i samband med publicering av er kommentar.

Vi stoppar all orelaterad information som inte rör ämnet språk, alternativt artikelns ämne. Om du ser något missbruk, vänligen kontakta oss. Vi kommer att kontrollera varje meddelande, men om vi väntar med att svara på vissa beror det på att vi har för lite tid pga annat att stå i.

Vi välkomnar kommentarer till artiklar och recensioner om språk och relaterade ämnen om hur man kan lära sig språk. Tänk extra noga på att inte lägga ut några personuppgifter på den här webbplatsen.

Tack för din förståelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Språkutbildning.com - All rights reserved 2021
pencilclocklist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram