Hemsidan optimerad för mobilen inom kort

Alexander
Skriven av:
Alexander
Publicerad:
04 sep 2021
Lästid:
< 1 minut
Kommentarer:
Inga kommentarer

Mobil responsivitet är vårt främsta fokus. Vi vill förenkla användarupplevelsen för mobila användare.

Du är inte helt redo förrän din webbplats är optimerad för alla enheter och skärmstorlekar, oavsett vad som kommer att hända eller var den visas på. Av denna anledning bestämde vi oss för att ta hänsyn till detta och ändra vår webbplats responsiva design också.

Om du har följt oss så här långt vet du förmodligen hur mycket desktop-versionen har prioriterats för oss på sistone. Det betyder inte att vi slutar här. Vi kan försäkra dig om att det kommer att förbli vår högsta prioritet från och med nu.

Så fortsätt att följa oss! Du kommer få en ännu smidigare upplevelse i mobilen om du väntar på vad som kommer härnäst! Ha en fantastisk dag!

profilbild
Alexander Hansson
Bloggare med förkärlek för typografi, design, språk och digital marknadsföring.

Obs!

Kommentarsfältet live-modereras ej av några dedikerade moderatorer. Varje publicerad kommentar måste därför granskas och godkännas av oss för att motverka att brott begås i samband med publicering av er kommentar.

Vi stoppar all orelaterad information som inte rör ämnet språk, alternativt artikelns ämne. Om du ser något missbruk, vänligen kontakta oss. Vi kommer att kontrollera varje meddelande, men om vi väntar med att svara på vissa beror det på att vi har för lite tid pga annat att stå i.

Vi välkomnar kommentarer till artiklar och recensioner om språk och relaterade ämnen om hur man kan lära sig språk. Tänk extra noga på att inte lägga ut några personuppgifter på den här webbplatsen.

Tack för din förståelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Språkutbildning.com - All rights reserved 2021
pencilclocklist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram