Bästa apparna för att lära sig svenska

Alexander
Skriven av:
Alexander
Publicerad:
05 sep 2021
Lästid:
3 minuter
Kommentarer:
Inga kommentarer

Den här artikeln är för dig som vill lära dig svenska med olika appar. Vi listar de bästa svenska apparna för dig som vill lära dig att läsa och skriva!

Oavsett om du är nybörjare eller om du håller på att lära dig svenska kommer dessa mobilappar säkert att vara till nytta när det gäller språkinlärning.

Det svenska språket är svårt att lära sig. Svenska ord ändrar betydelse beroende på sammanhanget i meningen. Det blir nästan omöjligt att lära sig enbart med hjälp av läroböcker. Som tur är finns det många svenska appar som gör det lättare för dig!

För mer information om svenska gratisappar så hittar du det under den sektionen i artikeln.

Svenska-appar som är har gratisversion

Duolingo

lär dig svenska med Duolingo

Du kan lära dig svenska gratis med Duolingo. Läs, skriv och prata tills du lärt dig sveska flytande. Appen är uppbyggd som ett spel. Designen i appen är riktigt bra. Spela för att uppnå dina mål.

Fun Easy Learn

svenska med fun easy learn

Om du vill lära dig svenska med med fraser är Fun Easy Learn det bästa alternativet. Det är en gratisapp men premium finns att köpa. Med den här appen lär du dig både ordförråd och grammatik. Förbättra din läs- och talförståelse med välstrukturerade lektioner sorterade efter olika temansom spelats in av svenska modersmålstalare.

SVT Språkplay

plugga svenska med svt språkplay

Den här appen är perfekt för dig som vill lära dig svenska genom att titta på videor. Den här appen har undertexter på det språk du vill lära dig så att du kan läsa med medan du tittar. Om det inte finns några undertexter kan du välja engelska undertexter så att alla kan förstå videon.

Appar för att lära sig svenska som kostar pengar

uTalk

lär dig svenska med uTalk

Vissa har svårt att lära sig språk via engelska. Denna appen är bra för dig som inte har engelska som förstaspråk. Du kan lära dig från alla möjliga språk och det erbjuds väldigt många språk.

Obs! uTalk är gratis om du har ett bibliotekskort i Västra Götaland och loggar in med bibliotekskortet.

Lingio

svenska med Lingio

Med den här appen kan du lära dig svenska. Om du vill kan du också lära dig yrkesspråk. Du kan välja mellan olika språk och göra både skriftliga och muntliga övningar. Detta är ett bra alternativ för nybörjare som fortfarande lär sig svenska grammatiska strukturer.

Nu känner du till de bästa apparna för att lära dig svenska. Testa dem! Ifall du vill veta mer om de absolut bästa språkapparna för andra språk så kan du se det här! Lycka till med att lära dig...

profilbild
Alexander Hansson
Bloggare med förkärlek för typografi, design, språk och digital marknadsföring.

Obs!

Kommentarsfältet live-modereras ej av några dedikerade moderatorer. Varje publicerad kommentar måste därför granskas och godkännas av oss för att motverka att brott begås i samband med publicering av er kommentar.

Vi stoppar all orelaterad information som inte rör ämnet språk, alternativt artikelns ämne. Om du ser något missbruk, vänligen kontakta oss. Vi kommer att kontrollera varje meddelande, men om vi väntar med att svara på vissa beror det på att vi har för lite tid pga annat att stå i.

Vi välkomnar kommentarer till artiklar och recensioner om språk och relaterade ämnen om hur man kan lära sig språk. Tänk extra noga på att inte lägga ut några personuppgifter på den här webbplatsen.

Tack för din förståelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Språkutbildning.com - All rights reserved 2021
pencilclocklist
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram