Ansvarsfriskrivning för Affiliate

En kort förklaring

Det är viktigt för mig att du får ut något av och tycker om materialet på den här webbplatsen (och på andra ställen).

För att vara helt öppen måste jag erkänna att den här webbplatsen är ett vinstdrivande företag. Jag vill försäkra mig om att du förstår att jag på vissa blogginlägg och sidor använder mig av affiliateprogram för att tjäna pengar.

Denna inkomst gör det möjligt för mig att hålla webbplatsen igång och samtidigt leverera högkvalitativ information.

Det är också viktigt att förstå att när jag föreslår en produkt med hjälp av en affiliate-länk ändras inte kostnaden för dessa varor och tjänster från tredje part bara för att jag får en belöning för varje försäljning.

Sprakutbildning.com är därför medlem i följande affiliateprogram och nätverk för affiliateannonsering som gör det möjligt för webbplatser att tjäna annonseringsavgifter genom att annonsera och länka till varor och tjänster.

Här nedan kan du se affiliatenätverken

Adrecord

Tack så mycket för ditt stöd.

Språkutbildning.com - All rights reserved 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram